Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Затримали і відпусти на блокпосту нардепа Юрченка, як раніше Шуфрича, Бойка та ін…. а могли і по закону військового часу (відео)

Народного депутата від СН Олександра Юрченка вчора затримали на блокпосту за конфлікт з представниками тероборони.

Як повідомили вояки у мережі, нардеп Юрченко підійшовши до чатового який виконував свої обов‘язки, почав лаятись та ТИ-кати військовому, згодом він схопився за кулемет військового. Звісно посвідчення він не показав та і не представився… Але хлопці зреагували миттєво. І затримали порушника…

Згодом селфі-герой Юрченко пішов до поліції та написав заяву на військових, – за те, що вони виконували свої прямі обов’язки.

Нагадаємо, що на початку масштабної війни Росії проти України, початої 24 лютого 2022 року, на одному із КПП столиці України було спершу затримано за незаконне фотаграфування позицій ЗСУ (ТрО) нардепа від ОПЗЖ Нестора Шуфрича, згодом його було відпущеного рішенням прокуратури, пізніше – одного з лідерів цієї сьогодні “призупиненої партії” Юрія Бойка. Також й інші народні депутати від різних політсил попадали під затримання на КПП за неправомірні дії, але поки жодні військовики ще цілком не скористали зі своїх  прав, наданих їм на час військового стану (війни) по відношенню до цих народних улюбленців-обранців.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

На опублікованому в мережі відео видно, як Юрченко визнає свою неправоту і перепрошує.

Зазначимо, кілька днів тому Олександр Юрченко також став фігурантом скандалу, опублікувавши на своїй сторінці у Facebook допис про гуманітарну допомогу жителям Бучі – як «зі сльозами на очах бучанці зустріли українську владу і допомогу». Допис він проілюстрував фото, на якому літня жінка схилилася перед ним і притисла обличчя до його рук. Незабаром нардеп його видалив:

Нагадаємо, у вересні 2020 нардепу Юрченку, на той час члену фракції «Слуга народу», а також його помічникові Івану Фіщенку оголосили підозри в причетності до вимагання хабаря. Тоді ж президентська фракція виключила його зі своїх лав.

Згідно з матеріалами справи, Юрченко просив у детектива, який працював під прикриттям, 13 тис. доларів за те, щоб внести у Верховну Раду законопроєкт про зміни до законодавства щодо переробки твердих побутових відходів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Ще $200 тисяч Юрченко вимагав для підкупу своїх колег, народних депутатів – членів профільного комітету, але, звісно, це поки не доведено…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності