Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Затримали кандидата в депутати в стані сп’яніння

У суботу, 17 жовтня, близько 23.30 у Львові патрульна поліція затримала нетверезу кандидата в депутати міськради від Громадянської позиції Марію Маєвську.

«На Городоцькій біля Скрині затримали Honda CRV, водій в стані алкогольного сп’яніння. Показує ксерокопію документа на прізвище Маєвська Марія, яка є кандидатом у депутати», – ​написав Igor Zinkevych в групі Варта1.
За його словами, експертиза показала наявність алкоголю в крові жінки. «Самі не розуміємо, що це за стан був у панянки, якщо експертиза показала 0.00», – ​додав активіст.

У свою чергу представник патрульної поліції Львова Катерина Рибій розповіла Zaxid.net, що патрульні помітили неправильно припаркований автомобіль, до якого підійшли дві жінки з ознаками алкогольного сп’яніння.

«Поліцейські оформляли протокол на протилежній стороні дороги і побачили припарковане на пішохідному переході авто. Водія не було, порушення зняли на камеру і помітили, як до машини з супермаркету йдуть дві жінки. Одна з них була в стані сильного алкогольного сп’яніння, інша – ​з ознаками сп’яніння. Перша настільки агресивно поводилася, що її довелося доставити в райвідділ і скласти протокол про злісну непокору. Інша, водій, показала довідку (тимчасовий дозвіл на право керування авто), оскільки прав вона не мала. Згодом з’ясувалося, що водійські права у неї нещодавно вилучили за керування транспортом у стані алкогольного сп’яніння», – ​розповіла Рибій.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

За її словами, жінка-водій заявляла поліцейським, що є кандидатом в депутати, але відмовлялася проходити перевірку на драгері. «Вона сказала викликати швидку, яка все перевірить. А коли приїхала швидка, то заявила, що їй погано», – ​пояснила представник поліції.

Нагадаємо, 14 вересня патрульні поліцейські затримали у Львові нетверезого начальника управління Державтоінспекції Радехівського району Романа Борика.

Джерело: НВ

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності