Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

ЗАТРИМАНО 2 ВИКРАДАЧІВ ДІВЧИНИ З ГОРОДЕНКІВЩИНИ

Дівчина, яку кількома тижнями раніше викрали в одному з сіл Городенківського р-ну на Прикарпатті, на минулому тижні сама повернулася додому. З нею працюють лікарі та правоохоронці.

Як встановлено, утримували її у гаражному приміщенні та житловому будинку двоє мешканців Коломийського району.
41-річний та 32-річний зловмисники затримані в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Їм оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Як повідомила т. в.о. першого заступника начальника Управління – начальник слідчого управління УМВС України в Івано-Франківській області підполковник міліції Галина Гнатів, вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу – тримання під вартою. Триває досудове розслідування.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності