Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Затриманий помічник Гримчака традиційно намагається “відкосити” за станом здоров’я

Помічнику заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Юрія Гримчака стало погано під час затримання на хабарі розміром у 480 тисяч доларів. Йому викликали швидку, а лікарі діагностували у нього високий тиск.1565826354-4889

Затримання так званого помічника Юрія Гримчака – Ігоря Овдієнка, відбулося близько 20:00 на проспекті Перемоги, поблизу метро Нивки. Швидка приїхала близько 21:20. Спочатку Овдієнко сидів у своєму авто, а близько 23 години сам пішов і ліг у “швидку”.
За словами медиків, у підозрюваного в отримання хабаря різко підскочив тиск – до позначки 230/170. Адвокат Овдієнка додав, що у його підзахисного цукровий діабет та ІІ група інвалідності.

Відомо, що саме в авто Range Rover, у якому був Овдієнко, правоохоронці знайшли 480 тисяч доларів. У його кабінеті в міністерстві знайшли докази злочину. Сам Гримчак усі факти заперечує.

Нагадаємо, заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Юрій Гримчак та його помічник у середу, 14 серпня, були затримані за отримання хабаря. Одна зі статей, за якою Гримчака підозрюють у скоєнні злочину, – ч. 4 ст. 190 Кримінального кодексу України (шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах або організованою групою, – карається позбавленням волі на строк від 5 до 12 років з конфіскацією майна). Раніше дружина Юрія Гримчака на сторінці в Facebook повідомила, що прокурори проводять обшук у квартирі заступника міністра і хочуть його затримати.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності