Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

“Зацькованого націоналістами” Ломаченка запрошує до Росії секретар РФБ Кремльов

Генеральний секретар російської Федерації боксу Умар Кремльов запросив українця Василя Ломаченка відвідати Росію. До цього боксер зазнав поразки в поєдинку з американцем Теофімо Лопесом.

Кремльов написав в Instgram, що вважає Ломаченка гордістю всього боксерського співтовариства, а підсумки його бою з Лопесом – спірними.

Мабуть, труїти інших – це улюблена справа вірних солдат диванних військ. Адже коли Василь вигравав, він всім був потрібний, а зараз програв – і всі відвернулися. Недобре це. Запрошую Василя в Росію, завжди зустрінемо нашого православного брата з хлібом і сіллю“.

В результаті перемоги над Ломаченком Лопес придбав чотири пояси і звання абсолютного чемпіона світу в легкій вазі. Коментатори відзначають, що американець впевнено почав бій і не давав українцю до себе наблизитися. При цьому Ломаченко добре тримав оборону і з часом наростив число влучень, але в останні хвилини поєдинку сильно здав позиції.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Судді одноголосно віддали перемогу Лопесу, після чого вчорашні прихильники і недоброзичливці почали цькувати (тролити) Ломаченка в соцмережах – на нього обрушилися сотні образливих коментарів, начебто переважно від націоналістів, включаючи відомих політиків. Спортсмену пригадали і його прихильність Української православної церкви Московського патріархату, і нейтральну позицію по відношенню до Росії. У той же час деякі вважали, що боксер не винен, і звинуватили в усьому суддів.

Натомість уже кілька тижнів поспіль у соцмережах поширюють це фото із наступним коментарем:

“Під час конгресу WBC в Києві Леннокс Льюїс та Евандер Холіфілд в дитячому будинку!

В них більше поваги до України, ніж в усиків, та ломаченків”.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності