Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Завершити Корейську війну формально домовилися країни-учасники

Північна та Південна Корея, США та Китай у принципі готові оголосити про формальне припинення корейської війни, яка закінчилася перемир’ям, сказав президент Південної Кореї Мун Чже Ін.

Як повідомляє ВВС, переговори ще не почалися через вимоги Північної Кореї, додав він.

Корейська війна, що тривала з 1950 по 1953 рік, розділила острів на дві частини. Технічно Північна та Південна Корея відтоді перебувають у стані війни — за підтримки Китаю та США відповідно — і перебувають у напружених стосунках.

Зробивши взаємодію з Північчю наріжним каменем свого президентства, Мун давно виступає за офіційну заяву про припинення конфлікту. Але спостерігачі вважають, що цього буде дуже складно.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, Північна та Південна Корея, США та Китай у принципі домовилися оголосити про офіційне припинення Корейської війни. Президент Південної Кореї Мун Чже Ін заявив, що переговори ще не розпочалися через вимоги КНДР.

Кажуть таким чином Байден у наступному році претендуватиме на Нобелівську премію миру, подібно як Папа Франциск І на початку липня 2019 року вручив Володимиру Путіну медаль “Ангел-хранитель миру”, а у 2016 році – “Голуба миру”, у своїй промові закликав весь світ молитвою підтримати Україну.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності