Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Завод із виробництва боєприпасів збудують за сотню кілометрів від кордону рф

Литва та німецька збройова компанія Rheinmetall підписали протокол про наміри про будівництво заводу з виробництва боєприпасів.

Про це повідомляє Reuters.

Міністр економіки Литви Аушріне Армонайте заявила, що завод стане однією з найбільших інвестицій, зроблених у цій НАТОвській балтійській країні. Тепер будуть вестися переговори про укладення детальної інвестиційної угоди.

«Ми залучаємо інвестиції, які принесуть прибуток і допоможуть нам забезпечити самостійність у закупівлях озброєнь», – заявила вона.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нещодавно керівник найбільшого німецького військового підрядника Rheinmetall закликав європейські країни відмовитися від переваги національних фаворитів і створити більші, більш спеціалізовані оборонні групи, щоб конкурувати з американськими суперниками.

Крім того, німецька компанія Rheinmetall передасть Україні 20 додаткових бойових машин піхоти Marder.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини…

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності