Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Завод з переробки кукурудзи планують звести на Тернопіллі… китайці

Представники китайської компанії Fufeng Group планують побудувати на території області завод з перероблення кукурудзи. Наразі тривають переговори.

Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

Вироблену продукцію компанія планує в основному експортуватися в ЄС.

Також частину продукції на внутрішньому ринку.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«В разі погодження співпраці інвестиції зі сторони китайської фірми в будівництво підприємства з перероблення кукурудзи будуть становити 200 млн дол. США. Якщо справи підуть вдало, то через 3 роки компанія планує збільшити інвестиції до 600 млн. USD. Для Тернопільщини це дасть велику кількість робочих місць та розвиток економіки краю», – зазначив голова Тернопільської обласної державної адміністрації Володимир Труш.

Додамо, що Тернопільська область в лідерах з посівних площ кукурудзи, зокрема у 2020 році валовий збір становив 1246,1 тис. тонн, а урожай з одного гектара становив 98,9 ц/га.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності