Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Завтра над Києвом “блакитно-рожеві хмари”. Поліція гарантує порядок

Поліція Києва пообіцяла не допустити сутичок та провокацій від будь яких сил під час «Маршу рівності». Він має пройти завтра, 17 червня.

Як повідомляє прес-служба МВС, для забезпечення публічної безпеки на марші будуть залучені поліція діалогу, вибухотехніки, патрульні поліцейські, військовослужбовці Нацгвардії та курсанти Національної академії внутрішніх справ, працівники Держслужби з надзвичайних ситуацій.

“Ми офіційно звертаємося до всіх сторін із проханням не вдаватися до провокацій і діяти в рамках закону. Конституція для всіх однакова. На будь-які спроби провокацій і силової протидії буде жорстка відповідь”, —  заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий.

Нагадаємо, для забезпечення порядку під час «Маршу рівності» будуть залучені близько п’яти тисяч правоохоронців, а метро в цей час змінить графік роботи.

Нагадаємо, що в цей час в Івано-Франківську триває фестиваль “P ORTO F RANK O”, який обурені місцеві мешканці уже встигли перейменувати у “PORN’O F RANKO” через “його пропагандизм нетрадиційних “культурних цінностей“, у той час, коли здорове чоловіче населення боронить терена України на її східних кордонах”.7802aab-hamerman

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності