Політика

Міжнародна місія КРЦ представила заяву з результатами спостереження за виборами в Україні

Міжнародна місія Координаційного ресурсного центру (КРЦ) представила заяву з результатами спостереження за всіма виборами, які проходили 25 жовтня 2020.

Про це йдеться у заяві КРЦ.

За оцінкою КРЦ виборчий процес 25 жовтня 2020 на місцевих виборах
в Україні майже відповідав нормам і правилам відповідно до чинного законодавства України, проміжні вибори народного депутата України в одномандатному виборчому окрузі № 208 на 199 виборчих дільницях наближено до міжнародних стандартів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Повний звіт представлений за посиланням.

Наприклад, в м. Івано-Франківську міжнародні спостерігачі визначили найгіршу виборчу дільницю № 260930, яка розташована в головному корпусі Прикарпатського університету ім. Стефаника. Найкращою або такою, яку можна вважати взірцем для остатніх названо виборчу дільницю № 260913.

Як повідомляв “За лаштунками”, раніше Центральна виборча комісія (ЦВК) акредитувала офіційних спостерігачів від Міжнародної неурядової організації “Координаційний ресурсний центр” (КРЦ) на всі місцеві вибори в Україні 25 жовтня. Міжнародні спостерігачі з Чехії, Молдови, Словенії та Узбекистану приєдналися до Міжнародної місії КРЦ, яка проходить в межах проєкту “КРЦ – корпус спостерігачів на виборах”.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version