Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Збаразьку РДА на Тернопільщині очолив бізнесмен і однопартієць губернатора

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Сьогодні, 26 березня, на офіційному сайті Президента України з’явилося розпорядження щодо призначення нового голови Збаразької РДА, що на на Тернопільщині. Новим очільником райдержадміністрації став Валерій Петрович Савчук.

Згідно інформації президентського відомства, починаючи з 26 березня 2018 року він заступає на посаду з випробувальним терміном на три місяці та із виплатою заробітної плати згідно окладу та чинного законодавства.

Валерій Савчук, згідно офіційних джерел, є депутатом Збаразької районної ради від «БПП «Солоідарність» та досі очолював її бюджетну комісію.

Та, не політикою єдиною… Також він є засновником і власником компанії “ГАЇ РОЗТОЦЬКІ БУДІВЕЛЬНІ МАТЕРІАЛ”. Фірма контролює кам’яний кар’єр у селі Гаї-Розтоцькі Збаразького району. Також із декларації відомо, що Валерій Петрович володіє 100% капіталу ТОВ “НОКС”, половиною від загального капіталу ТОВ “ Тернопільська Будівельна Виробнича Група ”, ПМП “ Софіт ”, ТОВ “Комунальник”.

А от його дружина, Савчук Марія Олегівна, є власницею ТОВ “ТЕХНІЧНА ІНВЕНТАРИЗАЦІЯ НЕРУХОМОСТІ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ”. Втім, на її ім’я задекларовано доволі багато майна сім’ї.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У декларації йдеться, що Савчук разом із родиною проживає у селі Лози Збаразького району. Він також має торгово-офісні та господарські приміщення у Тернополі, квартиру на 56,6 квадратів у Тернополі. А ще: два автомобілі – TOYOTA CRUISER 2013 року випуску та Ssang Young Kyron 2009 року випуску.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності