Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Новини з дурдому

Збірна Росії з хокею досі не усвідомлює за яку країну грає (фото)

Збірна Росії з хокею провела перший офіційний матч з написом “СССР” на формі проти Канади.

Збірна Росії з хокею провела перший офіційний матч з написом “СССР” на формі, мабуть, досі не знаючи, що СРСР розвалився перестав існувати ще 30 років тому, або у такий спосіб хотіла навести “жах” на супротивників.

У такій формі російські спортсмени вийшли на гру з командою Канади, що проходила в рамках “Кубка Первого канала” 15 грудня.

Росіяни в радянській формі зіграють усі матчі турніру. 

В російській федерації хокею стверджують, що новий дизайн базується на основі форми радянської команди зразка 1965 року. Саме того року збірна СРСР з хокею уперше стала чемпіоном Олімпійських ігор.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, що на Олімпійських іграх в Пекіні російська команда візьме участь як збірна Національного олімпійського комітету – на формі спортсменів заборонено національну символіку, а у разі перемог замість гімну гратиме фрагмент музики композитора Чайковського. Такий вердикт виніс спортивний суд через допінгові скандали з російськими спортсменами. 

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності