Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

ЗДОРОВ’ЯМ ПРИКАРПАТЦІВ ТЕПЕР опікУВАТИМЕТЬСЯ ГЛАГОВИЧ

27 березня, на посаду керівника департаменту охорони здоров’я Івано-Франківської ОДА замість Романа Мельника, який дотепер її обіймав, з поміж багатьох кандидатів Координаційна рада обрала представника Правого сектору та члена ГО «Тризуб» Михайла Глаговича.
Першим заступником директора департаменту обрано аполітичного, наскільки сьогодні таким можна бути, Степана Андрійціва. Іншим же заступником пообіцяли взяти Івана Сеніва, як представника Народної ради.
А от депутату-свободівцю Манолію Піцуряку, як зізнався на Координаційній раді заступник керівника Штабу національного спротиву Михайло Королик, вже пообіцяли місце головного лікаря обласної клінічної лікарні, яке до сьогодні обіймав/має зять екс-міністра охорони здоров’я Зіновія Митника Остап Грищук…

Довідка:

Михайло Глагович у 1997 році закінчив педіатричний факультет Національного медичного університету  ім. О.О.Богомольця.
З 1997 року по 1999 рік проходив інтернатуру по спеціалізації  «Дитяча хірургія» на базі Львівського медичного університету
ім. Д.Галицького.
З лютого 1999 року і по сьогоднішній день працював у Івано-Франківській дитячій обласній лікарні.
14 грудня 2006 року рішенням президії Вищої атестаційної комісії України (протокол № 1609/11) на основі рішення спеціалізованої вченої ради Національного медичного університету ім. О. О. Богомольця присуджено наукову ступінь кандидата медичних наук зі спеціальності «Дитяча хірургія».
З 2010 року прийнятий на посаду доцента кафедри нервових хвороб № 2 з курсом дитячої хірургії ІФНМУ.
В березні 2010 році прийнятий на посаду завідуючого хірургічним відділенням ОДКЛ, де працює по даний час.
Слід додати, що Михайло Васильович є автором та співавтором понад 25 друкованих науковомедичних праць, а тільки за останні два роки ним проведено майже 300 операцій!

Отож, будемо сподіватися, що в його особі область отримала на посаді директора департаменту охорони здоров’я не тільки справжнього націоналіста й патріота, а ще й високо кваліфікованого спеціаліста і просто відповідальну людину.

Олексій Щербина

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності