Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Зеленський нарвався на Тимошенко, яка його запросила “на корпоратив… із піаніно”

Володимир Зеленський у насмішливій формі прокоментував заяву Юлії Тимошенко, яка напередодні заявила про свій похід в опозицію і відмову президента залучити до влади представників її команди.106344320_z-t

Юлія Тимошенко розповіла про це під час вчорашнього ефіру на телеканалі ICTV.

Лідер партії “Батьківщина” почала жорстко критикувати президента Зеленського після ухвалення минулого тижня у першому читанні проєкту закону про скасування мораторію на продаж сільськогосподарської землі.

Хоча до цього вона намагалась не надто сильно критикувати президента.

Є дуже давня українська традиція. Раз на 5 років Юлія Володимирівна Тимошенко йде в опозицію до чинного президента, імітуючи турботу про народ“, – жорстко відреагував на слова Тимошенко президент на своїй сторінці в Facebook.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Він підтвердив, що Юлія Тимошенко дійсно пропонувала кандидатури своїх соратників на державні посади після перемоги.

Вона принесла список своїх людей для призначення на “солодкі” місця. А натомість обіцяла протягом року голосувати за всі закони разом зі “Слугою Народу” у Верховній Раді“, – заявив президент.aikuuy8rv323

За словами Зеленського, він відмовив, адже “епоха договірняків скінчилася назавжди”.

При цьому Зеленський навіть дозволив собі поглузувати з Юлії Тимошенко, яка на президентських виборах 2019 року зайняла третє місце.

Але подивіться, який гарний вигляд має зараз “опозиція”. Така фігура! А знаєте, чому? Тому що зараз їй просто не дають “солоденького”, – пожартував президент.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Юлія Тимошенко є одним з найдосвідченіших українських політиків. Вона перебувала у жорсткій опозиції до всіх українських президентів від Леоніда Кучми до Петра Порошенка. З нею намагались боротись усі президенти, а за Леоніда Кучми та Віктора Януковича вона навіть сиділа у в’язниці. Наразі Юлія Тимошенко має власну фракцію у Верховній Раді:

“Хотілось би говорити з Вами, Володимире Олександровичу, про долю країни, але Ви обрали інший тон. Шкода…” – на своїй сторінці у Фейсбук голова партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко відповіла на заяву Президента Володимира Зеленського стосовно пропозиції працевлаштувати своїх кандидатів на “солодкі” посади.

Тоді нагадаю Вам, що є ще одна давня українська традиція. Раз на п’ять років деяким українським Президентам здається, що вони взяли джек-пот! А далі все за сценарієм… Ну ви в курсі…

Словом, чекаємо Вас на корпоративах… Можна зі своїм піаніно“, – додала політикиня.jhjhjhgjhgeee39884

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності