Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Зеленський зумів об’єднати Медведчука, Порошенка, Ляшка та Тяшгибока… в опозиції до себе

Медведчук став ще одним політиком поруч з Порошенком, Ляшком, Тягнибоком та ін., який теж заявив, що йде в опозицію до новообраного президента Зеленському та виходить з переговорів з РФ.1510935614-81695385

Глава політради партії Опозиційна платформа – За життя Віктор Медведчук заявив, що виходить з переговорного процесу з РФ.

Про це Медведчук розповів в інтерв’ю російському виданню ВЗГЛЯД.

«На мій превеликий жаль, я не бачу сенсу представляти інтереси команди Зеленського як нової влади не тільки тому, що наша партія перебуває до нього в опозиції з моменту його обрання … Я не можу представляти інтереси нової влади в переговорах з Росією з урахуванням позиції пана Зеленського з принципових для мене питань», – сказав Медведчук.

Медведчук запевняє, що він виступає за мир на Донбасі, за повернення людей, що живуть на непідконтрольних територіях і «за повернення Донбасу на Україну, а Україна в Донбас».

«Позиція пана Зеленського, яку він сформулював, повністю суперечить моєму мирному плану, який передбачає автономію для цих територій», – підкреслив Віктор Медведчук.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Також він поскаржився, що Зеленський виступає проти особливого статусу для Донбасу, проти амністії «для громадян України які живуть на непідконтрольних територіях».

«Він стверджує, що спільного між Україною і Росією залишилася одна межа. Я категоричний противник подібної точки зору, так як вважаю, що нас, не пана Зеленського і його команду, а нас – українців і росіян об’єднує тисячолітня історія, слов’янські корені, православна віра і спільна перемога у Великій Вітчизняній війні, нас об’єднують мільйони родичів, що живуть в обох країнах », – додав Медведчук.

Як повідомлялося, глава Адміністрації президента України Андрій Богдан заявив, що Медведчук не може представляти Україну на переговорах з Росією.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності