Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Зеленський анонсував ПЛАН ЗМІН У МОБІЛІЗАЦІЇ

Президент Володимир Зеленський заявив про появу наступного тижня нового комплексного плану, присвяченого проблемі комплектування ЗСУ.

«Що стосується питання мобілізації – ви знаєте, яке воно складне і дуже актуальне. ТЦК, ВЛК, мобілізація, демобілізація. Поставлене комплексне завдання. Сьогодні була комплексна доповідь про те, які виклики, як вирішити питання, що зробити, які законодавчі зміни, хто повинен це зробити?», – повідомив він.

«Весь цей план буде напрацьований і усі відповіді будуть – на наступному тижні я побачу цей план. Я хотів би, щоб люди розуміли весь план дій. Куди ми йдемо з цим і які виклики. Щоб люди бачили», – заявив президент України.

Нагадаємо, сьогодні, 24 листопада, відбулося засідання Ставки Верховного головнокомандувача, під час якої розглядалися питання роботи військкоматів, мобілізації та демобілізації, ротації військових на фронті.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Раніше Верховна Рада ухвалила законопроєкт, що дозволяє звільнятися з військової служби військовим, у яких троє і більше дітей віком до 18 років.

Президент Володимир Зеленський підписав закон, який дозволяє демобілізуватися українцям, у яких близький родич загинув чи зник безвісти на війні.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності