Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

ЗЕЛЕНСЬКИЙ, ЕПІФАНІЄ, ПОЧУЙТЕ цих сук, і взивання крові мучеників українських (відео)

Московити опублікували відео, на котрому їх ФСБ-шний патріарх МПЦ Кирил Гундяєв благословляє командувача Росгвардією Віктора Золотова на вбивство українців в “у військовій спецоперації на території України”, тієї самої, завдяки якій в українських містах щодня ростуть братські могили з батьків і їхніх дітей (2 відео дивіться внизу).

Зеленський, ти чуєш? – Заборонити МПЦУ в Україні на законодавчому рівні, а їх майно націоналізувати або передати УПЦ.

Епіфаніє, ти чуєш? – Категорично заборонити перехід і прийняття в ряди українського православного священства московських попів-перебіжчиків.

ЦЕ НЕ ПРОХАННЯ, ЦЕ ВЗИВАННЯ ТИСЯЧ НЕВИННОУБІЄННИХ УКРАЇНСЬКИХ ДУШ за крайні 8 років та за всі попередні вісім століть.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Тільки глухі не чули, а сліпі не бачили, скільки схронів зброї та вибухівки було виявлено в православних храмах московського патріархату в Україні, а тепер послухайте, що один із цих бородатих ка цапів блеє російському військовому-телекореспонденту в інтерв’ю:

А тепер покажіть їм ці братські могили нерозпізнаних цивільних: батьків і їхніх дітей (тільки у Бучі за один день, 12 березня, в братській могилі біля церкви ПЦУ Андрія Першозваного поховали 67 людей, більшість з яких не можна було навіть ідентифіковтио!). Прощення не буде ніколи їм за це:

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності