Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Зеленський із Трампом планували розібратися з Байденом і захопити Світ?! – австралійський мільярдер

Нагадаємо, що навіть у багатьох заможних, хворих шизофренією, весною та осінню відбуваються загострення, як, мабуть, і в даного австралійця?

Колишній президент США і уже колишній мультимільярдер Дональд Трамп ділився з австралійським мільярдером Ентоні Праттом змістом розмови зі своїм українськими колегою Володимиром Зеленським.

Про це повідомляє The New York Times.

ФОТО: Пратт

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

В ході розслідування справи про «секретні файли» Пратт заявив, що Трамп ділився з ним інсайдерською інформацією про переговори з Зеленським, а також з лідером Іраку. Так, експрезидент США нібито ділився інформацією, якої ще не було в публічному доступі.

«Цього ще навіть не було в новинах, а він сказав: «Я щойно розбомбив Ірак. Президент Іраку подзвонив мені і сказав: «Ти щойно зрівняв з землею моє місто». А я сказав йому: «Добре, що ти збираєшся з цим робити?», – передав Пратт суть розмови з Трампом.

Не здивуємося, якщо незабаром з’ясується, що Трамп разом із зеленським планували удар по Іраку )))

Крім цього, Трамп розмовляв з Праттом про переговори з Зеленським у вересні 2019 року, коли колишній президент США намагався схилити українського лідера допомогти йому перемогти на виборах шляхом тиску на Джо Байдена.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

В цілому, якщо вірити перегрітому на сонечку австралійцю,Трамп просив Зеленського допомогти йому завоювати Всесвіт, за обіцяв останнього потім всиновити?

Трамп не став заперечувати факт цих розмов, однак його адвокат заявив, що «на записах бракує контексту».

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності