Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Зеленський повинен готуватися до можливої дезінформації проти себе від рф, – американці…

Українська влада готується до нової дезінформаційної атаки з боку кремля, спрямованої на те, щоб підірвати авторитет президента України Володимира Зеленського. Про це повідомляє Bloomberg із посиланням на анонімну особу, знайому з думкою Зеленського.

За словами особи, Київ готується до наративу, який буде спонсорований Кремлем. Його основним завданням буде створити сумніви в авторитеті президента, щоб дестабілізувати суспільну довіру, зокрема серед українських військових.

Центральним у зусиллях кремля буде спроба підірвати демократичну легітимність Зеленського в очах громадськості, оскільки його п’ятирічний термін добігає кінця без голосування для переобрання.

Український лідер дав зрозуміти, що очікує, що Кремль зачепиться за це питання навіть під час проведення «виборів» президента рф цього місяця.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Це не думка західних партнерів чи, можливо, когось всередині України, а наратив і програма російської федерації», – заявив Зеленський раніше. Він сказав, що розвідка країн Великої сімки отримала документи, які підтверджують план кремля.

Раніше ми писали, що російська федерація продовжує роботу пропагандистів на тимчасово окупованих територіях України. Загарбники формують систему «лекторів» для «переформатування мізків» населенню Луганської області.

Експерти МЗС Німеччини викрили системну кампанію з дезінформації у соцмережі Х, яка просуває російські фейки.

Також нагадаємо, що користувачі застосунку WhatsApp отримують маніпулятивні повідомлення, спрямовані на зрив мобілізації. Українців закликають не пускати близьких на війну.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Україна залишається країною, яка найчастіше стає жертвою дезінформації та фейків, йдеться у другому звіті Європейської служби зовнішніх справ.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності