Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Зеленський приємно шокував після вимог антиПапи…

Президент України Володимир Зеленський відкинув можливість переговорів з кремлівським ватажком путіним. За словами глави нашої держави, російський диктатор вже продемонстрував свій «формат діалогу» ракетною атакою на порт Одеси.

Про це Володимир Зеленський заявив в інтервʼю Le Monde та BFM TV.

«Мені здається, як приклад, який ви самі наводили з Одесою, говорить про те, що його не цікавить жодні перемовини. І формат діалогу в порту Одеси він вже продемонстрував. А друге, ми проходили нормандський формат, який у нас був, ми проходили це»

Володимир Зеленський, президент України.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Була велика кількість різних зустрічей не тільки в Нормандії, а також нижче на технічному рівні в Мінському процесі, зазначив президент.

«І там була велика кількість перемовин, там біля 200, там більше сотні точно. І для нього, для Путіна, це як кисень, ця пауза. Зрозумійте, ця пауза – це не мирні перемовини, це для нього подих, додаткова можливість, додатковий час для відновлення боєздатності своєї армії, яка сьогодні в складному становищі»

Володимир Зеленськийб, президент України

російський диктатор використає можливу паузу у бойових діях для тренувальних місій мобілізованих, агресивної пропаганди та збільшення виробництва снарядів та військової техніки, додав президент України.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«На нас прилітають північнокорейські снаряди. На нас прилітає північнокорейська артилерія. До нас прилітають північнокорейські ракети. Це говорить не про те, що він не один, а з багатьма партнерами. Ні, це говорить про те, що у нього брак. Брак і дефіцит відповідної амуніції»

Володимир Зеленський, президент України

Якщо буде пауза, то це буде наступний «Мінськ», який дасть можливість рф підготуватися, пояснив він.

«І в цей раз прийти з повною окупацією України, але вже не зробити тих помилок, які він наробив на самому початку»

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Володимир Зеленський, президент України

У контексті розмов про «початок консультацій» зусилля міжнародних посередників необхідно спрямувати не на переконання України, а на повернення росії до дій у рамках міжнародного права, повідомив секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов.

Тим часом Центр протидії дезінформації також вважає, що сигнали від російського диктатора путіна про нібито готовність до переговорів з Україною можуть мати на меті бажання перешкодити подальшій військовій допомозі українській армії від Заходу.

Комітет Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки у вівторок, 12 березня, лише розпочав розгляд поправок до законопроекту про мобілізацію №10449 перед другим читанням у парламенті.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк на своєму телеграм-каналі.

«Поки плани за сьогодні розглянути лише перші 300 поправок. Нагадаю, їх там 4269-ть», —написав депутат в Telegram.

Він додав, що закінчити розгляд усіх поправок цього тижня «звучить як нереалістична мета».

Напередодні Железняк заявив, що у парламенті надумали скасувати засідання ще одного пленарного тижня на додаток до скасованих засідань на початку березня.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Водночас депутат Олексій Гончаренко у вівторок вранці заявив, що попередньо, Верховна Рада все ж таки збереться у найближчий час, але законопроєкт про мобілізацію розглядати не будуть, оскільки він ще у роботі комітету.

Нагадаємо, що нардепи від фракції «Слуга народу» вирішили повернути законопроект про зміни у мобілізацію в Кабмін на доопрацювання. Але цьому може завадити Офіс президента.

11 січня Верховна Рада розгляне у першому читанні законопроєкт про мобілізацію з пропозиціями Комітету з нацбезпеки. Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки переніс розгляд урядового законопроєкта щодо мобілізації на середу, 10 січня, однак на засіданні не прийняли рішення, в якому вигляді та яка доля буде цього закону.

Голова комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки Олександр Завітневич прогнозував суттєві зміни окремих норм законопроєкту про мобілізацію.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності