Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Зеленський: “…сказати точно цифру не можу”

Президент Андрій Зеленський озвучив чисельність української армії, назвавши її мільйонною. За його словами, йдеться про 880 тисяч.
Про це лідер країни повідомив в інтерв’ю німецькому телеканалу ARD.
«..У нас 880 тисяч. У нас мільйонна армія. А при цьому у нас 30 мільйонів людей зараз, зараз конкретно 30 мільйонів людей працюють, а навіть може більше трішки. Сказати точно цифру не можу», — зазначив Зеленський.
При цьому глава держави уточнив, що на сьогодні не відомо точно скільки виїхало людей з самого початку повномасштабної війни, назвавши цифру в діапазоні 6,5 — 7,5 мільйонів.
«Тому ми говоримо про всіх людей хто в Україні. І вони всі захищають Європу і світ. Абсолютно. На своїх робочих місцях», — додав Зеленський.
Нагадаємо, що 25 січня на засідання сесії Червоноградської міської ради завітали представники ТЦК та вручили повістки депутатам.
А в Україні продовжується мобілізація, а повістки військовозобов’язаним чоловікам можуть вручати різними способами. Вже відомо про новий неочікуваний спосіб, який може зупинити обіг кореспонденції на «Укрпошті».

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності