Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Зеленський замальовував білборди Звіробій, а Шевченко його тримав на плечах… є свідки

На Гуцульщині, в Івано-Франківській області, знищили рекламні щити кандидата в народні депутати від партії “Європейська Солідарність Марусі Звіробій. А дехто у ночі навіть наче бачив дві темні постаті, які замальовували білборд із волонтерки

Про це Маруся повідомила на своїй сторінці у Фейсбуці:

Скандальна волонтерка також розповіла ситуацію на 87-му окрузі на Івано-Франківщині, від котрого після нещодавніх місцевих виборів звільнилося місце народного депутата у верховній раді, і по якому вона планує висуватися

ПРОТИ МЕНЕ:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

1. Сепаратисти (не придумані і не перебільшені, справжні, чиї контакти передали до СБУ), вони зашкварились першими ж. Повисовували писки і були мобільно взяті на приціл. Вони є прихильниками буковельського преподобного, власне тому писки й повисосували.

2. Священники, що порушили власний устав і агітували за представника бабок коломойського. Інформацію за їх порушення буде донесено й обговорено з їх керівництвом.

3. Всі хто вже взяв гроші за свій голос, або вважає, що звозити дитину в Буковель то все що треба, аби вважати кандидата здатним стояти за інтереси держави, навіть якщо раніше він за них зроду не стояв.

4. Електорат сліпий до логіки того, що асфальтує регіон держава. Зеленський цю саму роботу привласнює собі, але дозволяє лояльниму до нього кандидату поділитись цією сумнівною славою. Попри те, що кандидат не має права не класти асфальт бо має монополію і контракти на цю роботу. Той момент коли кандидат не витрачає гроші на піар, а ще й заробляє гроші на ньому…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

 

Хто нечесно вестиме кампанію, і замість встановлених законами і уставами методів до нас з мечем (на фото він?) вирішив прийти, той від цього меча і відгребе. І потім не плачтесь, і не вибачайтесь. Я рекомендую вже зараз тричі подумати перш ніж втяти наступну дурницю. Повірте, здоров’я важливіше…”

Зважаючи, що на території даного виборчого округу №87 знаходиться гірськолижний курорт “Буковель”, яким керує екс-нардеп і один з лідерів партії “За майбутнє” Олександр Шевченко, який буде конкурентом волонтерки на виборах по округу, а на “Буковелі” ось уже кілька днів відпочиває президент Володимир Зеленський, якому Маруся Звіробій погрожувала розправою, місцеві гуцули та й інші припускають, що це саме вони і помстилися Марусі.

А декотрі навіть божаться, що бачили уночі дві фігури біля помальованого білборда: одна кремезна постать під білбордом тримала на плечах іншого, дещо меншого чоловіка, коли той із балончика замальовував білборд. Кажуть, що ще хтось у них мусів стояти “на шухері”, але його не бачили…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Але їм люди не ймуть віри, бо кажуть, що останні належать до якоїсь новітньої секти “Петра” чи кого там ще?

Ось так в Карпатах споконвіку й народжуються усілякі побрехеньки та величні легенди...

Ще один кандидат на окрузі Михайло Ноняк – сотник Майдану та екс-заступник міністра фінансів

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності