Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

ЗЕЛЕНИЙ ЛЬВІВ ПЕРЕТВОРЮЄТЬСЯ У БЕТОННИЙ

Хто б міг подумати, що «жлобство» міської ради призведе до чергового будівельного скандалу. Річ у тім, що свого часу, років 5 тому, у міській раді подумали, що посадка біля львівського Автовокзалу «не гідна називатись парком», а годиться під забудову.

На тижнях, коли забудовник почав акуратно спилювати дерева, готуватись до забудови житлового комплексу, мешканці житлового масиву Стрийської-Вернадського виступили за те, аби зберегли сотні дерев на трьох гектарах землі, які міська рада віддала ТзОВ «Квіти Львова плюс» під забудову.

Так, у рішенні Львівської міськради № 4068 від 20.11.2014 року йдеться: «затвердити товариству з обмеженою відповідальністю «Квіти Львова плюс» проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надати земельну ділянку площею 3,0777 га на вул. Стрийській, 195 в оренду терміном на 10 років для будівництва та обслуговування багатоповерхової житлової забудови, перевівши із земель сільськогосподарського призначення до земель житлової та громадської забудови».

Мешканці мікрорайону у свою чергу почали бити на сполох: фактично цим рішенням ЛМР дала «добро» на знищення сотень дерев. У листі, який вони надіслали мерові, йдеться, що «таке рішення вкрай негативно вплине на екологію мікрорайону та підвищить рівень грунтових вод, що може призвести до руйнації дорожнього покриття та комунікацій».
На фото, зроблених мешканцями, видно зведений поблизу автовокзалу, навпроти будинків № 103 та № 99, паркан – на кадрах зафіксовані зрізані дерева.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Джерело: Новий Погляд

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності