Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Згвалтованій у Дрогобичі юнці погрожують «мажори»

Вихователька дитячого будинку «Оранта» у Дрогобичі Віра Ільницька повідомила представникам ЗМІ, що згвалтованій 17-річній Іванні Танчук погрожують розправою.

За словами жінки, дівчинці постійно приходять повідомлення на телефон: «Іванка отримує SMS зі страшними погрозами. Їй бажають смерті. Батьки гвалтівників намагаються натиснути не тільки на неї, а й на мене. Днями до лікарні приходила мама одного з тих нелюдів, хотіла домовитися, мовляв «Ви заберіть заяву, а ми зробимо все, що потрібно», – розповідає Ільницька.
Вихователька також розповіла і про тиск з боку якихось психологів: «Приходять до Танчук двоє дядьків. Виганяють мене. При цьому не показують посвідчення, дитину ображають, обзивають і теж погрожують. Кажуть: «Ти – дура, ти нічого не доведеш, бери гроші», –розповідає жінка.
Раніше вже писалося, що в Дрогобичі Львівської області, неповнолітня Іванна Танчук намагалася накласти на себе руки, зістрибнувши з п’ятого поверху після жорстокого групового згвалтування.
Отож, залишається тільки сподіватися, що край правовому свавіллю і нарузі над юнкою зможе покласти прихід на Львівщину нового керівника ОДА, генерал-майора міліції, досвідченого правоохоронця, Олега Сала, який, до речі, нещодавно, перебуваючи ще на посаді очільника Івано-Франківського обласного УМВС, став першим, кого за двадцять з лишнім років Незалежності вперше позитивно оцінила обласна рада.
Степан Сенчук

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності