Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

ЖАДНІСТЬ «ЗАПАДЕНЦІВ» І ЛЕДЬ НЕ ЗІРВАНА БЛОКАДА КРИМУ

Ініціатор акції розповів, як водії фур обманом намагаються прорватися через кордон.

З часу початку акції з блокади Криму минуло вже два дні, але на пропускних пунктах Чаплинка і Каланчак досі залишаються десятки фур, водії яких сподіваються прорватися на іншу сторону.

Про це в інтерв’ю ЗМІ розповів один з ініціаторів акції, власник кримського телеканалу ATR, який перебазувався в Україну, Ленур Іслямов. «Стоять ще ті, хто живить надію зі своїми власниками домовитися. Там, наприклад, стоїть машина з морозивом зі Львова, з яблуками з Чернігова, з м’ясом із Тернополя, з Донбасу машини стоять з різним вантажем», – ​перерахував Іслямов.

Він додав, що водії часто намагаються домовитися з активістами, аби ті пропустили їх за гроші, а іноді вигадують історії, нібито певні фури розпорядився пропустити глава Меджлісу Рефат Чубаров, лідер кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв або навіть сам Іслямов. «Нам усім вже пропонують купу грошей. Потім починають говорити, що Джемілєв подзвонив і три фури потрібно пропустити.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Потім кажуть, що ще три фури від Чубарова треба пропустити. Навіть з тієї сторони вже дзвонять, із Криму, і кажуть, щоб пропустили такі машини, мовляв, старший сказав. Починаємо з’ясовувати, який у нас тут ще є старший. А вони на мене посилаються. Потім з’ясовуємо, що це «Іслямов лисий» сказав. Я їм показую, що я не лисий, подивіться. Загалом, люди навіть не знають, як я виглядаю, але вже намагаються обдурити», – ​розповів Іслямов.

Джрело: ТeNews

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності