Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

Жартів на 1 квітня нема, – дурка з рецептами на ліки та тарифами на світло…

Нажаль це не є жартом на 1 квітня – від сьогодні усі ліки в Україні повинні відпускатися за рецептом, не просто рецептом, а е-Рецептом, який лікар, якщо він не за робочим комп’ютером, з телефона вам не випише. А ситуацію бувають різні і пору доби вони не обирають, особливо під час війни…

Аптеки зможуть продавати рецептурні препарати без рецепта до кінця воєнного стану, – гарно на перший погляд говорить говорить постанова Кабміну, але далі ось таке уточнення:

“По факту єдина зміна полягає у тому, що раніше відпуск цих ліків відбувався за паперовим рецептом, а тепер буде використовуватись і електронний”, – пояснив голова МОЗ Ляшко.

Нагадаємо, що на вимогу МФО і ЄС, куди так досі усі прагнуть вступити, з 1 травня Українців чекає суттєве подорожчання тарифів на електроенергію, яка тепер, за прогнозами, коштуватиме як газ…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності