Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Жебрівський – новий голова Донецької ОДА

Порошенко подякував попередньому голові ОДА Олександру Кіхтенку за роботу.

Президент України Петро Порошенко повідомив, що новим головою Донецької обласної державної адміністрації призначено Павла Жебрівського.
Про це він заявив у своєму виступі перед активом Донецької області під час робочої поїздки до регіону.

«Сьогодні я хотів би вам представити нового голову обласної державної адміністрації Донецької області Павла Івановича Жебрівського», – сказав він.

Порошенко подякував попередньому голові ОДА Олександру Кіхтенку за роботу.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Генералу Кіхтенко я запропонував перейти на іншу відповідальну роботу, але він буде поруч зі мною і буде допомагати Павлу Івановичу, й опікуватиметься, в тому числі питаннями Донецької області», – сказав глава держави.

До призначення головою Донецької ОДА Жебрівський з 19 січня 2015 року обіймав посаду начальника управління ГПУ з розслідування корупційних злочинів, вчинених службовими особами, які займають особливо відповідальне становище.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності