Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Жодного дня без вилазок ДРГ

Щодня кацапські ДРГ намагаються проникнути на територію України в тих місцях, де сьогодні нема активних бойових дій. Так цієї ночі кацапські терористи намагаються прорватися через кордон України на Сумщині. 13 грудня були помічені декілька росіян з диверсійно-розвідувальної групи, по яким наші захисники відкрили вогонь на ураження.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України на своєму телеграм-каналі.

«Минулої доби прикордонний наряд виявив декілька осіб ворожої ДРГ, які рухалися з території країни-агресора. По диверсантах бійці відкрили вогонь на ураження, зав’язався стрілецький бій.

Для посилення напрямку на місце висунулися резерви підрозділів ДПСУ та Сил оборони, залучили артилерійський та мінометний розрахунки», — сказано у повідомлені.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У результаті бою – окупанти відійшли, втрати ворога уточнюються.

Нагадаємо, що на лівому березі Дніпра у Херсонській області ворог зосередив кілька десятків тисяч окупантів, багато техніки та озброєння. Але ЗСУ продовжують тримати відвойовані позиції.

Сили оборони України продовжують завдавати втрат росії у війні − лише за минулу добу, 13 грудня, вони знищили 1 300 ворожих солдатів, 12 артилерійських систем і 10 танків.

кацапи активізувалися на Авдіївському, Мар’їнському та Куп’янському напрямках − тут Сили оборони відбили 87 ворожих атак, загалом за минулу добу на фронті було 120 боєзіткнень.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

А командувач Об’єднаних сил ЗСУ Сергій Наєв показав укріплення кордону з Білоруссю на Чернігівщині:

«Сьогодні на Чернігівщині, як і у всій Північній операційній зоні, ситуація стабільна і контрольована», – написав Наєв.

На найбільш небезпечних напрямках вже обладнуються рубежі та позиції першої та другої смуги оборони, додав він.

«Ми готуємось до спротиву і разом із Чернігівською обласною військовою адміністрацією вживаємо заходів щодо підсилення нашої оборони», – зазначив Наєв.

Якщо загроза буде зростати і надалі, на підготовлені рубежі прибудуть додаткові сили, українські бійці будуть готові адекватно реагувати на будь-який розвиток ситуації.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нещодавно Білорусь вкотре продовжила спільні зі Збройними силами росії військові навчання. Вони триватимуть щонайменше до 18 грудня.
А Велика Британія ввела санкції проти 17 представників білоруської судової системи за участь у репресіях проти власних громадян.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності