Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

ЖОВКІВСЬКИЙ ПРОТЕЖЕ ПАРАСЮКА НЕ СПРАВУЄТЬСЯ

Минулого тижня на сесії Дублянської міської ради Жовківського району депутати розглянули питання «Щодо зростання злочинності та бездіяльності правоохоронних органів».

Депутати констатували, що протягом останнього місяця у Дублянах почастішали крадіжки. Обкрадають горища, підвали, квартири. Відтак щотижня трапляється якесь ЧП, – зазначають депутати. Крадуть все підряд, і люди не знають, що мають робити.

Тому депутати вирішили заслухати на черговому засіданні сесії новопризначеного за протекції нардепа Володимира Парасюка начальника міліції Жовківського району Олександра Гостищева, щоб той розповів про те, скільки за період його роботи розкрито крадіжок і т. д.

Також на сесії депутати підняли питання про те, що люди звертаються за допомогою на номери міліції, але все без толку. Беручи до уваги таку бездіяльність міліції, депутати запропонували створити народну дружину, яка могла б захистити від злочинців, якщо цього не роблять правоохоронців, які зобов’язані це робити.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

А днями Жовківський РВ УМВС ще раз прославився завдяки викладеному в соцмережах відео, де головним героєм виступає заступник начальника по оперативній роботі Маланяк Олег Романович, якого 24 червня поблизу вулиці Некрасова громадські активісти зафіксували у нетверезому стані за кермом автомобіля, на якому міліціонер намагався від них утекти, а згодом й пішки, попри те, що ледь тримався на ногах…

Підготував Ярослав Гібура

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності