Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Журналістів з закритих каналів Медведчука працевлаштують в Russia Today

Російська пропагандистка та головна редакторка каналу Russia Today Маргарита Симонян* запропонувала роботу журналістам телеканалів NewsOne, «112 Україна» та ZIK, які заблоковані в Україні з 2 лютого рішенням Президента Зеленського.

Симонян, яку глава Вірменської церкви не так давно за проросійськість позбавив національності*, написала, що пропонує роботу “працівникам українських телеканалів, щойно закритих демократом Зеленським”.

*ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ: ПОЗБАВИВ НАЦІОНАЛЬНОСТІ Католікос вірменську журналістку за проросійськість і… Крим

Крім того, у наступному повідомленні до проросійських журналістів вона зазначила, що запрошує на Russia Today, “усіх журналістів, технарів, операторів та інших, кому остогидло працювати проти своєї країни на різних смітниках, хто готовий працювати чесно на свою державу”.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, Президент Володимир Зеленський ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони від 2 лютого 2021 року про застосування санкцій проти нардепа Тараса Козака та телеканалів кума Путіна Віктора Медведчука – “112 Україна”, NewsOne, ZIK.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності