Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

ЖИГАНИ З ОБСЄ

В минулому номері «ЗЛ» уже повідомляла, що українські вояки проганяють з своїх позицій спостерігачів ОБСЄ, звинувачуючи їх в тому, що вони потім здають позиції ЗСУ ворогу.

І ось уже скандальний екс-міліціонер та голова Луганської військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль в інтерв’ю «Радіо Свобода» сказав, що спостерігачі місії ОБСЄ в Україні не впоралися з завданням, яке було на них покладене, адже вони не докладають всіх зусиль, щоб об’єктивно оцінити ситуацію по обидві сторони в зоні АТО.

«Вони не виконали мінських угод. Шановне ОБСЄ мало б не сидіти постійно у ресторані в готелі «Мир», від ранку до ночі пиво і віскі «жиганить», а їхати на цю територію», – зауважив політик. – «Вони не хочуть туди їхати. Я їх постійно бачу в готелі, де вони живуть. Хтось до нас прийде в адміністрацію, повезеш на обід, і всі вони там сидять. Я вже кажу офіціантам: «Це англійський клуб, чи що?»

Ось і виходить, що представники ОБСЄ (серед яких працює й багато громадян України) пропивають по ресторанах, мабуть, саме, ті гроші, зі слів наших військових, що отримують від ворогів за злиття їм позицій ЗСУ?

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Підготував Тарас Боднар

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності