Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

ЗІ СКВЕРУ ЗРОБИЛИ БУДМАЙДАНЧИК – ​ ВИБОРИ СКІНЧИЛИСЯ

Ще у 2004 році біля скверу побудували міні-маркет та облаштували зупинку. Це право отримав тоді Богдан Гришук згідно з «Програмою облаштування зупинок». Зараз тут будують триповерховий будинок, який буде розміщений на частині громадського скверу. На першому поверсі магазин та кафетерій, на другому та третьому. Про це овідомляє відомий журналіст і учасник АТО Євген Гапич.

Ще при проектуванні міні-маркету Коломийський районний відділ Управління ДАІ не передбачив в проекті забудови облаштування «кишені» для зупинки громадського транспорту біля цієї зупинки. Також не передбачена стоянка для автомобілів і біля нової забудови. Поряд зі сквером розташований житловий будинок. Звичайно, що мешканці цього будинку залишають там свій автотранспорт.

– Чи зможуть вони після цього залишати свої авто під вікнами власних квартир? Чи зможуть тепер вільно посидіти в тіні дерев старші люди чи жінка з дітьми? Навряд чи, бо сквер опанують любитель пива або більш міцних напоїв. То навіщо екс-архітектор Коломиї Юрій Процюк погодив такий проект? Тепер міська влада розводить руками і каже, що вже нічого не може вдіяти, – ​твердить журналіст Євген Гапич.

Але забудовник і зараз порушує закон, бо зробив зі скверу будівельний майданчик. Територію скверу обгородив парканом, зрізав лавки та три дерева у сквері, завіз на територію будматеріали. Екологічна інспекція та Коломийський міськвідділ Національної поліції проводять перевірку щодо порушення чинного законодавства Богданом Гришуком. Проте забудовник не поспішає відновити благоустрій території та прибрати паркан.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності