Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Зір у польських митників кращий українських, – золота контрабанда (фото)

Львівські митники, зокрема зміна Надіі Майоровоі, пропустили до Польщі золоті монети вартістю 13 мільйонів гривень, серед яких були монети які представляють історичну цінність‼️
В міжнародному пункті пропуску для автомобільного сполучення «Рава-Руська – Гребенне» польські митники виявили у громадянки яка вʼїхала з України до Польщі золоті монети на суму майже 1,5 мільйона злотих‼️
Палата податкової адміністрації в Любліні повідомляє, що виявлено 670 золотих монет, які оцінили майже в 1,5 мільйона злотих. Вага чистого золота в монетах понад 5 кг.
Для встановлення історичної та матеріальної цінності виявлених грошей призначено нумізматичну експертизу. За словами експерта усі монети були виготовлені із золота і їхня вартість становила майже 1,5 млн злотих.
Більшість монет походить з 19-го та 20-го століть. До них належать: корони Угорського королівства, французькі, бельгійські та швейцарські франки, австрійські корони, британські соверени. Найстаріша монета 1817 року — 20 франків із зображенням короля Людовика XVIII.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності