Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Зловили «на гарячому»

Близько опівночі до чергової частини Івано-Франківського міського відділу міліції зателефонувала 30-річна місцева жителька, яка повідомила, що в підвальному приміщенні знаходиться невідомий чоловік який намагається винести її речі.
Прибувши на місце події слідчо-оперативна група Івано-Франківського міськвідділу міліції застала, як кажуть на «гарячому» 28-річного мешканця обласного центру, який господарював в підвальному приміщенні жінки складаючи чужі речі в сумку. Як встановили згодом, чоловік вже мав раніше проблеми із Законом за аналогічні злочини.
За даним фактом відкрито кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушення згідно частини третьої статті 185-ї Кримінального кодексу України (Крадіжка). Затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від трьох до шести.

СЗГ УМВС України
в Івано-Франківській області

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності