Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

ЗЛОВИЛИ НА ГАРЯЧОМУ

Медпрацівники міської дитячої лікарні Івано-Франківська у відкритому листі просять вибачення у батьків дитини за поведінку лікаря-реаніматолога, якого батьки цього понеділка, запідозривши у алкогольному спянінні, з допомогою міліції змусили здати тест на наявність алкоголю, якого виявилося аж 1,4 проміле…

«Лікар-реаніматолог Юрій Ципочка працює на вищезгаданій посаді з 1995 року. Висококваліфікований спеціаліст, лікар вищої категорії, врятував життя не одній дитині. Зміст його життя – ​це робота. За 20 років його роботи не було жодної скарги від батьків маленьких пацієнтів. Не виявлено випадків зловживання алкоголем, не притягався до дисциплінарної відповідальності», – ​йдеться у листі.

Колеги припускають, що можливо, це сталося через нервовий зрив, спровокований тим, що вже кілька днів не було жодного дзвінка від його єдиного сина, мобілізованого до ЗСУ для участі в АТО.Попри це колектив засудив такий вчинок лікаря.

Ципочка звільнений з посади заввідділення інтенсивної терапії.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності