Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Зміни у військовому керівництві рф означають, що ця війна на десятиліття?..

Вчора путін запропонував призначити Андрія Білоусова міністром оборони росії, у попередньому уряді Білоусов був першим віце-прем’єром.

Подробиці біографії Андрія Білоусова, який у разі затвердження очолить Міністерство оборони росії:

▪В 1981 році закінчив з відзнакою економічний факультет МДУ Ломоносова.

▪️C 1981 по 1986 рік – стажист-дослідник, молодший науковий співробітник лабораторії моделюючих людино-машинних систем Центрального економіко-математичного інституту АН СРСР.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

▪️С 1986 по 2006 рік – молодший науковий співробітник, науковий співробітник, старший науковий співробітник, завідувач лабораторії Інституту економіки та прогнозування науково-технічного прогресу АН СРСР/Інституту народно-господарського прогнозування РАН.

▪️С 2000 по 2006 рік – генеральний директор Центру макроекономічного аналізу та короткострокового прогнозування.

▪️С 2006 по 2008 рік – заступник міністра економічного розвитку та торгівлі, заступник міністра економічного розвитку.

▪️С 2008 по 2012 рік – директор Департаменту економіки та фінансів в уряді.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

▪️C 2012 по 2013 рік – міністр економічного розвитку російської федерації.

▪️С 2013 по 2020 рік – помічник президента.

▪️21 січня 2020 року призначений першим заступником голови уряду.
Ви надіслали

шойгу ж курируватиме роботу ФСВТС росії, продовжить працювати у сфері, яку знає зсередини, повідомив пєсков.Також цей оленяр призначений секретарем Радбезу росії і стане заступником путіна в комісії з ВПК.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Прес-секретар путіна зазначив, що дуже важливо вписати економіку силового блоку до економіки країни, щоб вона відповідала динаміці. путін ухвалив рішення, щоб Міноборони рФ очолила цивільна особа, відомство має бути відкрито для інновацій та передових ідей…

Начальник генштабу ЗС рФ герасимов продовжить свою діяльність, тут поки що змін не передбачається, повідомив пєсков.

кремль пізніше повідомить про нову посаду патрушева, який раніше обіймав посаду секретаря Радбезу, повідомив той же пєсков.

в.о. керівників інших силових відомств – МНС, МВС, Мін’юсту, СЗР, ФСБ та Росгвардії – свої посади у разі згоди Радфеда збережуть тут без змін.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Кадрові перестановки у російському Міноборони можуть вказувати на те, що кремлівський ватажок путін посилює підготовку до довгої війни в України та готується до подальшої конфронтації з НАТО. Таку думку висловлюють експерти Інституту вивчення війни (ISW).

На думку аналітиків, перестановки на високому рівні після президентських псевдовиборів у рф свідчать про «значні кроки в напрямку мобілізації російської економіки та оборонно-промислової бази».

А призначення міністром оборони Андрія Бєлоусова замість сергія шойгу експерти коментують так: «Білоусов має міцну репутацію ефективного технократа, а інсайдерські джерела стверджують, що він має і позитивні стосунки з путіним».

Нагадаємо, напередодні, 12 травня, очільник держави-агресора путін вирішив замінити Сергія Шойгу на посаді глави Міноборони. На заміну він запропонував першого заступника голови уряду рф Андрія Бєлоусова. Зауважимо, майже всі чинні керівники російських міністерств зберегли свої посади.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Раніше ми писали, що Європейський парламент закликає не визнавати путіна законно обраним президентом росії.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності