Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Зміни в ввезені б/в авто З ЄС

З 1 січня 2016 року в Україні буде заборонено ввозити автомобілі, які не відповідають екологічним вимогам стандарту Євро‑5 (норми по викидах). Зазначена норма міститься в підписаній угоді з ЄС.

Таким чином, з 1 січня 2016 року ввезення на територію України автотранспортних засобів стандарту Євро 4 і нижче буде заборонено. Секретаріат Асоціації міжнародних автоперевізників (АСМАП) України рекомендує перевізників прийняти до відома дану інформацію при плануванні оновлення рухомого складу підприємства.

Раніше, Олег Назаренко, генеральний директор Всеукраїнської асоціації автоімпортерів і дилерів пояснивши, пояснив як це відіб’ється на вторинному ринку. – ​З нового року набуває чинності заборона імпорту авто, що не відповідає Євро‑5. А так як Євро‑5 діє з вересня 2009 (модельний ряд 2010), то заборонено ввезення авто старше 5 років.

А тепер пробіжіться по сайтах типу mobile.de, або по шротам і подивіться: а є дешеві в ЄС 3-х, 4-х річні авто, які можна буде ввозити?

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Найдешевші авто В ЄС в основному починаючи з 6–7–8–9 річного віку, але їх ввозити буде з нового року заборонено. Україна сама такий Закон прийняла і до європейської Директиви про Євро‑5 в угоді з ЄС приєдналася.

Авто молодше 5 років навіть в ЄС коштують не набагато дешевше ніж нове (не в рази). Бажаючі: подивіться на сайтах, але ціни на авто молодше 5 років абсолютно не нульові. Це гірка правда, – ​впевнений Назаренко.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності