Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Значить, що незабаром буде новий Прем’єр? – Аваков подав у відставку з глави МВС

Сьогодні, 13 липня, глава МВС України Арсен Аваков подав у відставку. Президент же назвав його потенційного наступника у кріслі глави МВС (читайте нижче).

Про це повідомляє поліцейський портал.

Ось текст його заяви:

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Відповідно до частини першої статті 18 Закону України «Про Кабінет Міністрів України» подав заяву про відставку з посади Міністра внутрішніх справ. 

Дякую команді МВС за роки спільної праці. 

Дякую кожному офіцеру, рядовому і службовцю.

Честь маю!

 

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Президент Володимир Зеленський запропонував на посаду міністра внутрішніх справ голову комітету ВР з питань правоохоронної діяльності Дениса Монастирського.

Фракція «Слуги народу» підтримала пропозицію президента.

Раніше повідомлялося, що сьогодні, 13 липня, відбудеться засідання фракції «Слуги народу» за участі президента Зеленського. Розглядатимуть питання відставки глави МВС Арсена Авакова.

Нагадаємо, чутки про можливу відставку Авакова з’являлися щопівроку.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

5 червня 2020 у Верховній Раді зареєстрували постанову про звільнення Арсена Авакова з посади міністра внутрішніх справ. Під проектом постанови підписалися 56 народних депутатів, 35 з яких – від фракції «Слуга народу».

Постанова з’явилася після завершення розслідування правоохоронним комітетом ВР дій поліції в історії зі зґвалтуванням жінки в Кагарлику та перестрілки в Броварах.

Тоді ж Президент Володимир Зеленський повідомив, що не розглядає можливість відставки міністра внутрішніх справ Арсена Авакова до завершення розслідування справи про вбивство журналіста Павла Шеремета. А парламент схвалив звіт голови МВС.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності