Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Знову ДТП і загиблі нацгвардійці на блокпосту в Києві (фото)

На київському блокпосту водій збив двох військовослужбовців, одного з них – на смерть.

Про це повідомляє Офіс генерального прокурора.

Там уточнили, що аварія сталася сьогодні, 25 липня, близько 00:05 у Святошинському районі столиці.

За даними слідства, водій автомобіля, рухаючись проспектом Берестейським в період дії комендантської години, здійснив наїзд на військовослужбовців Національної гвардії України, які несли службу на блокпосту.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Внаслідок ДТП один нацгвардієць від отриманих травм помер. Інший – госпіталізований у важкому стані.

Правоохоронці затримали водія на місці події. Наразі вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, це вже не перша подібна трагедія: 26 травня цього року суддя Олексій Тандир на смерть збив службовця Національної гвардії у Києві та відмовився проходити огляд на алкогольне сп’яніння, у зв’язку з чим біологічні зразки у нього взяли примусово. Зазначимо, під час огляду автомобіля Тандира було виявлено пляшку від алкоголю. Слідство і судовий розгляд справи, за даними ЗМІ, навмисно гальмуються…

27 травня Вища рада правосуддя дала згоду на тримання Тандира під вартою. Потім запобіжний захід підтвердив і Апеляційний суд, куди той звертався по оскарження заходу.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності