Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Знову два десятки людей у легковику і смертельна ДТП, цей раз на Волині (фото+18)

Волиняни вирішили повторити “подвиг” броварчан* і впхали в Форд Фокус 12 людей, серед яких 7 діти.
За недоброю традицією 30-річний водій перевищив швидкість, не справився з автівкою на мокрій дорозі, авто з’їхало на узбіччя і влетіло в дерево.
В результаті ДТП три загиблих, серед яких дитина, троє дітей тяжких в критичному стані і троє дітей з забоями.
ФОТО: П’яних дорослих ще не всіх перерахували мабуть. Мабуть як і в попередньому випадку – збирають по кущах, Нацполіція
«Неподалік від села Печихвости Луцького району Волинської області водій автомобіля “Ford Focus” не врахував дорожню обстановку, з’їхав на узбіччя, в результаті чого машина врізалася в дерево», – повідомляють у Нацполіції.
*Нагадаємо, 11 липня на автодорозі сполученням Мартусівка-Проців в межах села Ревне Бориспільського району 33-річний водій не впорався з керуванням автомобіля Vоlkswagen-Golf на євробляхах, здійснив виїзд на праве ґрунтове узбіччя та перекинувся на дах. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди керманич та 7-річний хлопчик від отриманих травм загинули на місці події. Загалом в автомобілі перебувало 16 чоловік, 7 із яких діти віком від 6 до 16 років. 11 осіб, серед яких шестеро дітей та п’ятеро дорослих, госпіталізовано до центральної районної лікарні Борисполя.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності