Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

zоофіли-московити після Херсонського зоопарку вчепилися до біозаповідника «Асканія-Нова»

кацапські окупанти назначили свою адміністрацію у біосферному заповіднику «Асканія-Нова», який ще не вдалося відбити у ворога у Херсонській області. Відбулася перереєстрація заповідника за російськими законами.
Про це проінформувала дирекція Біосферного заповідника «Асканія-Нова» імені Ф.Е. Фальц-Фейна на своїй сторінці у Facebook.
«20 березня 2023 р. в установу прибули перший заступник керівника адміністрації президента рф С. Кірієнко, «т.в.о. губернатора» Херсонської області, колаборант В. Сальдо та невідома особа у ролі директора, призначеного «Министерством природных ресурсов и экологии Херсонской области» без офіційних представлень – Мєщєряков Д.В.  За інформацією з відкритих джерел  Мєщєряковим Д.В. зареєстровано «Государственное автономное учреждение “Биосферный заповедник «Аскания-Нова» з датою внесення до єдиного державного реєстру юридичних осіб рф 7.03.2023 р», – сказано у повідомлені.
Дирекція Біосферного заповідника зазначає, що таким чином, подальше збереження природоохоронної, науково-дослідної установи міжнародного значення – Біосферного заповідника “Асканія-Нова” імені Ф.Е. Фальц-Фейна – не може бути забезпечене українською адміністрацією та знаходиться під безпосередньою загрозою. На даний момент персонал продовжує виконувати функціональні обов’язки та здійснює необхідний догляд за колекціями.
«Надалі підтримку роботи заповідника за рахунок благодійних надходжень не можемо здійснювати до звільнення лівобережної Херсонщини з-під російської окупації», – зазначила адміністрація.
Нагадаємо, що влітку 2022 року поліція відкрила кримінальне провадження щодо захоплення військовими росії інституту тваринництва «Асканія-Нова».
А ще два роки тому на території Херсонської області в межах 40-кілометрової зони заповідника «Асканія-Нова» було заборонено застосування небіологічних родентицидів.
Наразі невідомо, коли розпочнеться новий контрнаступ по звільненню нових територій.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності