Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Новини з дурдому

“Зрадника” ексначальника Київської обласної митниці Суд поновив на посаді

Колишнього начальника Київської обласної митниці Сергія Гілу, який під час окупації Криму РФ у 2014 році зрадив Батьківщину і втік до Криму на службу до росіян, поновлено на посаді рішенням Житомирського окружного адмінсуду.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав колишній співробітник української митниці, блогер Павло Верещагін.

Рішенням Іменем України поновлено на посаді начальника Київської митниці Держмитслужби колаборанта, зрадника, “корупціонера-рецидивіста“, – Гілу Сергія Павловича (Справа № 240/757/21)  https://reyestr.court.gov.ua/Review/95204488

Строк апеляційного оскарження рішення Житомирського суду, як годиться, спливає 1 квітня, на свято дурнів.

Крім того, його представником подано заяву про ухвалення додаткового рішення у справі №240/757/21. У якій він просить заборонити Державній митній службі України при виконанні судового рішення застосувати до зрадника обмеження передбачені Законом України “Про очищення влади” (https://reyestr.court.gov.ua/Review/95647831)”, – написав він.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Також блогер висловив сподівання на те, СБУ в курсі, що Гіла Сергій Павлович після анексії Криму працював у штаті ФМС (Федеральна митна служба. – Ред.) Росії: “Де адекватні дії щодо осіб які не тільки зрадили свою батьківщину, але які є агентами країни-агресора та ярими її прихильниками, мета яких лише одна – нищити будь-якими шляхами державу Україна?! Ау, пан Ivan Bakanov!!!!“.

 

І дуже велике питання є до суддів, які виносять Іменем України ось такі цікаві рішення“, – додав Верещагін.

Сайт “Миротворець” про Гілуhttps://myrotvorets.center/criminal/gila-sergej-pavlovich/.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Згідно з даними “Миротворця”, в 2014 році після окупації Криму Гіла втік з Києва і вступив на службу в митницю Росії.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності