Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Зробить усе, лише оберіть…

Народний депутат України, кандидат в мери Івано-Франківська Олександр Шевченко влаштував «турне» закладами освіти міста.
Дивним чином нардеп з’яв­ляється на батьківських зборах – ​то у школах, то у дитсадках.

Так, днями Шевченко особисто навідався до дитсадку імені Софії Русової. Обурені батьки, які були змушені слухати передвиборчі обіцянки нардепа, переповіли частину з планів кандидата.

«Шевченко сказав – ​зараз дит­садок отримає від нього 30 тисяч гривень. Якщо ж ми за нього проголосуємо, і він стане мером – ​дасть з бюджету ще 100 тисяч гривень на потреби дитсадку», – ​переповіла «Галці» одна з матерів, яка не схотіла називатися через небажання зайвої уваги від адміністрації дитсадка.

У дитсадку «Галці» підтвердили факт візиту Шевченка на батьківські збори. Щодо обіцянок прокоментували, що їх перед виборами робить кожен політик, тож великої уваги словам нардепа не приділили.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, під час попередніх балотувань у нардепи Олександр Шевченко вже давав різні обіцянки – ​зокрема обіцяв відновити прикарпатський футбол або ж дати друге життя Івано-Франківському летовищу.

Джерело:Галка

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності