Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Звільнення офіцера ЗкОТЦК із лав ЗСУ – це не трибунал (фото)

У Міністерстві оборони України заявили про звільнення старшого офіцера Закарпатського ТЦК з лав Збройних сил.

Рішення ухвалили на тлі скандалу, який той спричинив побиттям жінки, повідомив заступник міністра оборони Олександр Павлюк.

«На підставі інформації, наданої за місцем служби офіцера та ураховуючи слідчі дії, які тепер очікують на зазначену особу у зв’язку з провадженням, розпочатим правоохоронними органами за фактом вчинення кримінального правопорушення, прийнято рішення про звільнення цієї особи з лав Збройних Сил України», – зазначив Павлюк.

Він також зазначив, що «з боку Закарпатського ОТЦК та СП буде забезпечене максимальне сприяння проведенню слідчих дій та з’ясуванню всіх обставин інциденту».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, інцидент із побиттям стався 25 червня. В Ужгороді працівник обласного ТЦК в стані алкогольного сп’яніння побив жінку-переселенку в присутності її чоловіка-військового на реабілітації. Постраждала звернулась до поліції, справа набула розголосу у соціальних мережах, і врешті-решт співробітнику ТЦК оголосили підозру.

Посилання на пост постраждалої тут: https://www.facebook.com/tatyana.novak.94/posts/pfbid0emAqgPEPRZiPixzfnJR2E9WHTvcG4RDpXxgGyT9cTMi1XcuACGftKCsrYiqcjr4dl

 

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності