Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Звільнено всіх керівників Держслужби зайнятості

Міністр соціальної політики Павло Розенко звільнив весь апарат Державної служби зайнятості, а також керівників регіональних підрозділів відомства.

Як зазначили в міністерстві, Павло Розенко підписав відповідний наказ напередодні наради в Держслужбі зайнятості. Нове керівництво, повідомили у Мінсоцполітики, буде обрано на відкритому конкурсі.

«Найближчим часом буде затверджено положення про проведення конкурсу на заміщення вакантних посад. Це буде відкритий і прозорий процес відповідних кадрових змін», – ​йдеться в повідомленні Мінсоцполітики.

Слідом за керівниками центрального апарату, як підкреслили в Мінсоцполітики, будуть звільнені керівники районних центрів зайнятості. Таким чином, вся система зайнятості в країні пройде оновлення. При цьому, в подальшому на базі Держслужби зайнятості буде створено Національне агентство зайнятості.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Ресурс довіри до Держслужби вичерпаний. Аналіз останніх п’яти років її роботи показав системну кризу і необхідність фундаментальної реформи – ​структурної, кадрової та функціональної», – ​зазначив Павло Розенко.

Нагадаємо, що 11 вересня співробітники Генпрокуратури і СБУ затримали одного з керівників Державної служби зайнятості під час отримання ним понад 600 тис. грн хабара. На наступний день також за отримання хабара був затриманий голова тендерного комітету Держслужби зайнятості.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності