Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Звільнити голову адміністрації за корупцію – ще не означає посадити…

Президент Володимир Зеленський звільнив главу Гостомельської селищної військової адміністрації через викриті там корупційні схеми.

Про це йдеться у розпорядженні №100, що опубліковане Офісом президента.

«Звільнити Борисюка Сергія Львовича з посади начальника Гостомельської селищної військової адміністрації Бучанського району Київської області», – йдеться у документі.

5 червня  Бюро економічної безпеки (БЕБ) повідомило, що викрило схеми розкрадання бюджетних грошей посадовцями Гостомельської селищної військової адміністрації.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

За даними слідства, чиновники у період 2022-2023 років уклали низку договорів на проведення ремонтних робіт, щоб усунути наслідки бойових дій, та облаштування укриттів. Виявилося, що договори укладалися з підконтрольними фірмами та за завищеними цінами.

БЕБ зазначає, що виділені з бюджету кошти перераховували на рахунки фіктивних компаній, офіси яких знаходяться у Вінниці, а пізніше гроші виводили у готівку.

За інформацією детективів, суму завданих державі збитків становить понад 5 мільйонів гривень.

Нагадаємо, що головний закупівельник яєць від міноборони досі на волі насолоджується грошима…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, днями мер Києва Віталій Кличко підписав заяву про звільнення, подану директором департаменту охорони культурної спадщини КМДА Олександром Никоряком. Чиновника помітили на виході з ресторану глибокої ночі у комендантську годину.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності