Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

ЗВІЛЬНИТИ НОВОПРИЗНАЧЕНОГО

В минулому номері «ЗЛ» уже повідомляла про перепалку в ЗМІ та соцмережах, яка нещодавно трапилася поміж прикарпатським прокурором та новим очільником Одеської ОДА, після якої губернатор Івано-Франківщини був змушеним спростувати амбіційні заяви Ігоря Настасяка, а згодом відповідним розпорядженям ГПУ того було знято з посади.

Про звільнення одіозного прокурора, позначивши його смайликом (зображення колобка з посмішкою), не без задоволення повідомив на своїй сторінці у Фейсбук заступник генпрокурора і земляк Саакашвілі Дивид Сакварелідзе: «Iвано-Франкiвск сегодня остался без прокурора-мыслителя ) Неоценимая утрата… :)»

А далі, здавалося б про «залагоджений» конфлікт, знову нагадав Михайло Саакашвілі на телеканалі «112 Україна» в рамках програми «Шустер LIVE», заявивши, що перед тим, як було звільнено прокурора Івано-Франківської області, він мав розмову з Генеральним прокурором України паном Шокіним.

«Я був обурений тими словами, які говорив журналістам прокурор Настасяк. Як можна спокійно, вальяжно заявляти на всю країну, що він тримає область у своїх руках? Як можна говорити, що перед тобою звітує губернатор області, як хлопчик? Такі прокурори не потрібні країні»,- заявив у прямому ефірі губернатор Одеської області.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

І ось уже нині Правий сектор Прикарпаття у своїй відкритій заяві вимагає у генпрокурора Віктора Шокіна звільнити новопризначеного прокурора області Владислава Братюка, призначеного замість Настасяка.

«За наказом Генерального прокурора України прокурором Івано-Франківської області призначений закарпатець, старший радник юстиції Владислав Братюк. Підступно і підкилимно, ігноруючи цінності Майдану, таємно від громади області, а отже, зневажаючи жертви Революції гідності та воєнні події на сході України, діючий режим закріплюється сумнівними кадровими призначеннями», – йдеться в заяві.

У повідомленні зазначається перелічуються відомі і невідомі гріхи прокурора: хабарництво; отримання «в подарунок» дорогого будинку; скоєння ДТП у стані алкогольного сп’яніння, у якій потерпіла дівчина; причетність до замаху на вбивство; вимагання грошей на підставі незаконних порушень кримінальних справ; «прикривання» злочинців; керування будівництвом вілли Пшонки на Закарпатті; та перебування на керівній посаді в прокуратурі в часи режиму Януковича…

«Чим керувався генпрокурор В. Шокін, призначаючи В. Братюка на посаду прокурора? Хто курує питання призначення посадовця в області?» – запитує ПС і попереджає тих, хто причетний до призначення закарпатця повторенням «чистого четверга». Також у ПС сподіваються на підтримку… голови Одеської ОДА…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Підготував Дмитро Несміш

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності