Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Звинувачення України МЗС Угорщини, – Будапешт шукає привід для “війни”?

Глава МЗС Угорщини Петер Сійярто звинуватив український уряд та особисто Голову МЗС України Кулебу у спробі вплинути на недільні парламентські вибори.

Зі слів Сійярто можемо зрозуміти, що Кулеба та посол України в Угорщині обговорювали схеми та методи, як можна вплинути на вибори, кого «топити», кого підтримувати і словом і грошима. Швидше за все, їх телефони давно були на прослуховуванні угорських силовиків, що дозволило виявити цю «змову».

Дмитро Кулеба відреагував на звинувачення глави МЗС Угорщини:

На відміну від поведінки Угорщини в Україні, ми ніколи не втручалися у внутрішні справи Угорщини, тим більше напередодні виборів. Прикро бачити, як заради короткострокової передвиборної вигоди міністр Сійярто готовий вигадувати нісенітницю та руйнувати наші з ним відносини, які ми так довго вибудовували“.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

“Якщо орден від Лаврова (глави МЗС РФ, – ред.) для нього важливіший за відносини зі мною, то варто так прямо і сказати”, – розповів Дмитро Кулеба в коментарі ЗМІ.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності