Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Фоторепортажі

Масштабна пожежа в порту Бейрута, – через 40 днів після трагедії (відео+18)

Пожежа в портовій зоні Бейрута поширилася на склад, де зберігається продовольча допомога, повідомили у Міжнародному комітеті Червоного Хреста.

У ньому зазначили, що через пожежу здійснення “гуманітарних операцій може бути серйозно порушене”.

Пожежа спалахнула раніше в четвер у порту ліванської столиці, де в серпні пролунала серія руйнівних вибухів. Наразі дані про потерпілих унаслідок пожежі не надходили. Влада не виключає, що могло йтися про підпал.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Кілька потужних вибухів пролунали 4 серпня в портовій зоні Бейрута. Влада Лівану тоді заявила, що причиною стали 2750 тонн аміачної селітри, що зберігалася на складі, конфіскованої митними службами шість років тому.

Унаслідок трагічної події загинуло понад 170 людей, ще 6 тис. осіб отримали травми. Вибуховою хвилею була зруйнована велика кількість будівель, пошкоджена будівля міжнародного аеропорту.

Fire breaks out at Port of Beirut, site of deadly blast: LIVE

HAPPENING NOW: We're in Beirut, Lebanon, after a huge fire broke out at the site of last month's catastrophic explosion that killed nearly 200 people and devastated parts of the capital.The new fire nearly 40 days after the blast triggered widespread panic among traumatized residents of the area. https://abcn.ws/3hftiGE

Gepostet von ABC News am Donnerstag, 10. September 2020

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності