Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Сигаретний гігант тікає з України до Румунії

Компанія British American Tobacco (BAT) з 2020 року переносить регіональний центр з Києва до Румунії, а український офіс буде включений в інший регіон. bat1

На журналістський запит київський офіс BAT повідомив, що рішення обумовлене, серед іншого, непрогнозованою фіскальною та регуляторною політикою уряду України.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ«Philip Morris Ukraine» стане наступним суб’єктом розслідування ДБР після “Львівської табачки”?

У компанії також запевнили, що зміни не призведуть до суттєвого перегляду штату в Україні.

Раніше у вересні в British American Tobacco анонсували “важливий крок у напрямку спрощення бізнесу і перетворення компанії в більш ефективну і гнучку організацію. Її мета – розвиток портфеля нових продуктів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ТАКОЖ ЧИТАЙТЕ:  За три роки роботи “Львівська табачка” не придбала жодної акцизки

Довідка:
Бритіш Американ Тобакко Україна була створена в 1993 році на базі тютюнової фабрики в Прилуках. У портфелі компанії – міжнародні марки KENT, Rothmans, Pall Mall, Vogue, Dunhill, Lucky Strike, Capri, Glo, а також національні сигарети “Прилуки”. У 2018 році компанія заплатила понад 16 млрд грн податків до держбюджету України. Входить в групу British American Tobacco, яка є другою найбільшою в світі тютюновою компанією.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності